Dom jednorodzinny w Białej Podlaskiej

Detached house in Biala Podlaska

Detached house in Biala Podlaska is distinguished by its simple form which refers to the archetypical shape of a house. Its roof without eaves and is covered entirely in sheets of black metal.

White, modernist frame wraps around the building, organizing the space around the house.
In the front, the frame accentuates the spacious entrance area. The entrance is located in a niche which is covered with wooden cladding in natural, light wood color.

On the left side of the building, the frame encloses a utility room, a boiler room and a terrace, which favors harmonization of space around and architecture of the building.

After entering the house, we find ourselves in a spacious hall with a view of an open staircase leading to the top floor.

We can enter every area of the house from the hall. By going through the wardrobe, we can get to the garage (for two cars) and to the utility zone. There is a bathroom and extra room located next to the hall. The extra room can be used as a bedroom for guests or as an office space.
The kitchen, dining room and living room are connected, and create an open and functional living area. The kitchen is equipped with a roomy pantry.

The day area is separated from the hall by a fireplace wall. A large glazing opens this area up to garden behind the house.

The top floor layout includes: four bedrooms with wardrobes, a bathroom, a laundry room and an exit to the terrace. If necessary, this layout enables creating a separate master bedroom area with a dressing room and a spacious bathroom.

The building is a good example of modern design expressed both in the form of exterior and interior design.

All the necessary information about the project can be found in the tab below.

Dom jednorodzinny w Białej Podlaskiej wyróżnia prosta, archetypowa bryła z bezokapowym dachem, pokryta w całości czarną blachą.

Biała, modernistyczna rama zawija się wokół budynku, organizując przestrzeń dookoła domu.
Od frontu rama podkreśla przestronną strefę wejściową. Wejście położone jest we wnęce, którą uwydatnia dodatkowo okładzina drewniana w kolorze naturalnego, jasnego drewna.

Od strony ogrodu ramą ujęte zostały pomieszczenia gospodarcze, kotłownia i taras, co sprzyja harmonizacji przestrzeni i architektury budynku.

Po wejściu do domu znajdujemy się w przestronnym holu z widokiem na otwartą, ażurową klatkę schodową, prowadzącą na poddasze.

Hol stanowi punkt rozejścia do wszystkich przestrzeni domu. Przechodzą przez garderobę dostać się z niego możemy do dwustanowiskowego garażu i strefy gospodarczej. Obok holu zlokalizowana jest także łazienka i gabinet, który w razie potrzeby może pełnić funkcję dodatkowej sypialni dla gości.

Kuchnia, jadalnia i salon tworzą otwartą i funkcjonalną strefę dzienną. Kuchnia wyposażona została dodatkowo w pojemną spiżarnię.

Przestrzeń strefy dziennej od holu oddziela ściana kominkowa, a szerokie przeszklenia otwierają ją na ogród wokół domu.

Uniwersalny układ poddasza, obejmujący: cztery sypialnie wraz z garderobami, łazienkę, pralnię i wyjście na taras, umożliwia, w razie potrzeby, wyodrębnienie oddzielnej strefy sypialni małżeńskiej z garderobą i łazienką.

Budynek jest dobrym przykładem nowoczesnego designu wyrażonego w formie zewnętrznej i rozwiązaniach wnętrza.

Wszystkie niezbędne informacje dotyczące projektu znaleźć można w karcie zamieszczonej poniżej.


aioni_a11

Visualization preview/Wstępne wizualizacje
Implementation/Realizacja